Освободи се от стреса и напрежението, без лекарства и психоанализа

[Практическо ръководство] Постигай повече в живота с по-малко стрес и напрежение

Цялостна програма за балансирано и спокойно ежедневие


Получаваш техники и стратегии за оптимизиране на цялото ти ежедневие така, че да имаш по-малко стрес през деня.

Нови навици за повишаване на продуктивността


Научаваш нови навици, свързани с начина ти на хранене, твоята работа, сън, движение и общуване.

Нова диета и домашни упражнения


Научи подробно коя храна намалява хормоните на стреса в тялото. Получаваш и нови упражнения + диета, които увеличават нивата на хормона на щастието.

1

Ще повишиш своята продуктивност, фокус и креативност на работното място


Фокусът и твоята креатвност значително ще се подобрят. Умствените ти способности ще се подобрят и работата, която преди те е стресирала, ще се превърне в лесно занимание за теб. 

2

Ще повишиш своето физическо, ментално и емоционално здраве


След като приложиш инструкциите в книгата ще усетиш по-голям релакс в тялото си и ще спиш по-спокойно. Сутрин ще се чувстваш пълен и зареден с енергия. На емоционално ниво ще преодолееш безпокойствието и ще започнеш да се радваш на живота.

3

Ще намалиш значително риска от болести


След като приложиш новите навици, диета и цялостни инструкции от книгата, риска от болести значително ще спадне, нивата на хормона на стрес ще намалеят, ще усещаш повишена енергия в тялото си и умората значително ще намалее. 

За Автора


Мартин Рохани е автор на книгата "73 Умения на Щастливите Хора", мотиватор и създател на курсове за личностно развитие. Мисията му е да помага на тези, които се борят да разгърнат личния си потенциал, да се освободят от ограничени вярвания и задръжки, като стимулира хората да създадат стратегии за живота, разширявайки въображението им за това, което е възможно. За да се случи това, той се фокусира към развитието на автентичността и подсъзнателните натурални възможности, за да може по този начин човек практически да придобие висока самоувереност в личната си сила и истинска свобода при общуване с хората, дори и ако е търсил това с месеци или години. Мисията му е проста - да напомня, че преди всичко хората са способни, надарени и можещи. С това той насърчава останалите да започнат да използват пълноценно силата и възможностите си, с които да подобрят живота си в личен, социален и финансов план.

Това практическо ръководство е структурирано така, че да те води с яснота и разбиране през ежедневни действия, с една единствена цел - резултати; ще имаш цялостен план какво точно можеш да направиш, за да трансформираш стреса в здраве, креативност и продуктивност. Прилагайки системата от това ръководство съм сигурен, че утре ще се наслаждаваш повече от днес.


​“

Какво казват  другите

"Благодаря ти Мартин Рохани, няма как да не го направя. Благодаря ти, че ме вдигна, че ме накара да си спомня моите победи и колко много съм постигнала, че ми даваш сили да продължа да действам и да успея да постигна най-добрата версия на себе си. ОБЕЩАВАМ ТИ ЧЕ ЩЕ УСПЕЯ!!!"

"Повелител на Доброто! Пътеводна звезда за търсещите себе си и раздавач на надежди! Благословен да бъде!"

"Страхотен млад мъж, който е много мъдър за годините си. Борбен, позитивен, готов да даде всичко от себе си за да помага на хората да се развиват и усъвършенстват."

"Страхотен, заразяващ със своите огромни знания. БЛАГОДАРЯ."

"Невероятен и прекрасен сте. Живеете във щастието и даряват щастие на всеки позволил си да бъде щастлив. Благодаря, че и аз съм в това голямо семейство."

Със закупуването на е-книгата получаваш БОНУС!

Веднага след като поръчаш книгата ще получиш достъп до 3 специални бонуса:

Достъп до затворена Facebook Група

Това е група, в която са събрани хора, които се стремят да развият и оптимизират живота си в личен, социален и финансов план. Там ние общуваме, израстваме постоянно и трансформираме живота си. Всички сме там, за да те подкрепяме, така че те очакваме.

+

Достъп до седмични Уебинари за мотивация и себепознание 

В нашата затворена Facebook група ще присъстваш на БЕЗПЛАТНИ седмични Уебинари свързани с твоята трансформация, като разглеждаме теми за себепознание, мотивация, психология, общуване, личностно развитие, успех... теми, които винаги са били част от живота ни, но ги няма в училище. 

+

БЕЗПЛАТЕН Достъп до 30-Дневно Предизвикателство "Планирай живота си умно"

Това е пълна 30-дневна програма за успешно планиране и постигане на целите с вече над 3,000 участника от цяла България. В предизвикателството ще получиш: доказана система за постигане на твоите цели до 1 година, ежедневен план за действие към целите ти, принципи, с които ще започнеш да работиш по-умно, не по-тежко;

arrow-down

Това е Твоят Шанс Да Трансформираш Живота Си

Тази книга + безплатните бонуси ще ти дадат възможност, не само да се освободиш от стреса, но и да повишиш своите резултати в здравословен, социален и финансов план. Имаш възможност да трансформираш живота си и да станеш част от едно позитивно общество, което винаги ще те подкрепя. Започни да се наслаждаваш повече на живота си, не вчера, не утре, а ДНЕС. Вземи книгата сега и започни да живееш живота, който винаги си искал, с по-малко стрес и напрежение.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО


Гарантирам ти, че няма да намериш такава цялостна програма (+ всички тези бонуси) на такава цена, която да е по-добра за теб, личното ти израстване и освобождаване от стреса и напрежението.