--- Таен Подарък ---
СУПЕР ПРОДАЖБА
83% ОТСТЪПКА НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО

Имаш ли усещането, че луташ и не успяваш да намериш пътя към себе си? Чувстваш ли, че все нещо ти достига, за да намериш смисъл и удовлетворение от живота си? Често ли имаш моменти, в които губиш вяра в живота и в себе си? Твоето ново решение е тук! Време е да направиш своя духовен скок!

Нова Онлайн Програма, Която разкрива 10-те древни техники на щастливите хора, които ще ти помогнат да отключиш своята радост, спонтанност и сила на духа за по-малко от 10 дена

Виж как можеш да използваш тези древни техники в твоето модерното ежедневие, за да отключиш любовта към себе си, чувство за смисъл и удовлетворение. Научи как да създадеш промяна и да направиш света по-добър с личния си пример.

 С Автор, Лектор и Предприемач - Мартин Рохани 

Вземи обучението с 83% намаление:

00
Дена
23
Часа
00
Минути
00
Секунди

Пак се случва, нали?

Опитваш се да излезеш от застоя, да направиш живота си по-добър и по-щастлив... искаш да спреш лутането и намериш онова дълбоко усещане за смисъл... но стигаш до бариера след бариера...

Това не е тайна за никого - опитите да спечелиш битката със себе си и да намериш радост и усещане за смисъл могат да бъдат изключително трудни в нашето общество.

Борейки се да преодолееш хлопката на ежедневните проблеми, тревоги и малки битки със себе си, ти често стигаш до загуба на мотивация, загуба на вяра в себе си и в крайна сметка стигаш до затворени врати. А понякога намирането на дълбок мир, смисъл и удовлетворение може да изглежда като една илюзорна и невъзможна цел.

За да намериш своя мир, радост и вътрешен смисъл ти най-вероятно досега си...

 • следвал социалните норми, полагал си усилия за добро образование и добра кариера, за да успееш в обществото. Това е бил пътят, който усещаш, че ти носи повече комфорт, но все още нещо дълбоко в теб иска да бъде преоткрито, емоционалните трудности продължават,  нямаш усещане за дълбоко удовлетворение, а неволите, емоционално изтощение, страхът и търсенето на душевен смисъл продължават. Понякога е възможно да има моменти, в които чувстваш, че се губиш и отдалечаваш от себе си.
 • Възможно е и чел много книги по темата за щастието и вътрешния мир, да си изгледал много филми, да си ходил си на различни семинари или да си медитирал и опитвал различни духовни практики, което е довело до затрупване с твърде много информация, която те кара да се изгубиш в преценката си за това кой е по-прав. Усещаш, че колкото повече информация трупаш, толкова по-трудно я систематизираш в лесни и практически стъпки, които да ти носят ежедневни резултати.
 • В опитите си да намериш своя смисъл и щастие е възможно дори да си опитал да се отдалечиш от източниците на нещастие в живота ти… било то отдалечаване от приятели, смяна на работа, емиграция в друга държава и т.н. , което отново може да е довело до малко повече комфорт, но дълбоко в себе си имаш чувството на неразбиране и на загуба на ежедневна радост в живота ти. Конфликтните ситуации продължават да се случват, а разочарованията и демотивацията понякога те карат да се чувстваш сякаш се въртиш в затворен кръг и си заключен в капсула.

С годините, преминавайки през тези и други премеждия на живота, умът започва да ти казва:

 • Щастието не съществува, то е недостижимо, по-добре се предай;
 • В действителност това твърдениe може най-лесно да бъде доказано като невалидно. Дори и един-единствен щастлив човек е достатъчен, за да докажем обратното. Независимо къде точно се намираме, всеки един от нас може да намери минимум 1 щастлив човек около себе си, а защо не това да си ти?  
 • Щастието е илюзия и никой не знае какво е представлява, затова по-добре се предай; 
 • Всъщност има много проучвания, които изследват какво точно е щастието. Част от тези неща са усещане за това, че имаш контрол над живота си (включително и доверие в живота), позитивни хора около себе си, смислени и значими връзки и взаимоотношения, смислена работа и т.н. Това са само малка част от нещата, които, събрани съвкупно, носят усещане за щастие.  Тук предстои да разгледаме и още.
 • Щастието не може да бъде измерено, следователно го няма;
 • Щастието може да бъде измерено. Един от най-лесните начини да измериш щастието на някой човек, е като го попиташ колко е щастлив. Всеки ден имаме възможността да зададем този въпрос на себе си и да проверим дали се чувстваме наистина щастливи с живота, с хората около нас и със себе си.
 • Никой не знае какво прави хората щастливи, следователно няма какво да се направи;
 • Всъщност има истина в това, тъй като често хората имат грешна представа за това какво ги прави щастливи. Понякога хората си мислят, че това са работата от вкъщи, повече пари или известност - все неща, които са далеч от истината. Това обаче не трябва да е причина за отказване от щастието, а по-скоро може да служи като мотивация за откриване на истинските причини на щастието.
 • Хората са различни, затова не могат всички да бъдат щастливи;
 • Разбира се, че всички са различни. Това просто означава, че всеки е уникален и има уникални нужди. Най-доброто, което можеш да направиш, е да намериш своите уникални нужди, за да чувстваш удовлетворение и радост от живота си. Тук виждаме как да напраивш точно това.
 • Можеш да бъдеш щастлив само, ако имаш успешна работа;
 • Проучвания са доказали, че е точно обратното - колкото по-щастлив си, толкова по-добре ще се справяш в работата си. Щастието не е процес, който се случва от вън->навътре, а е процес, който се случва от вътре->навън. Щастливите хора се справят по-успешно в работата си, са по-продуктивни и по-здрави.
 • Фокусирането върху щастието те прави по-малко щастлив;
 • Да, това наистина е така, но само ако се самокритикуваш и се отнасяш зле със себе си, когато не успееш да постигнеш състояние на щастие. Ако не се чувстваш щастлив, вместо да се самокритикуваш, имаш възможност да направиш нещо в тази посока. 
 • Имам правото да не бъда щастлив;
 • Разбира се, че имаш това право, но защо би го искал? Щастието винаги е нещо лично за всеки човек. Но какво ако не се чувстваш щастлив в семейството или работата си и това оказва ефект, върху твоето семейство и работа. Какво ако това, че не се чувстваш щастлив влияе на всички около теб... Тогава тези неща спират да бъдат лични неща, а се превръщат в нещо, което създава неблагоприятен ефект върху семейството ти и работата ти; превръща се в нещо, върху което е нужно да положиш усилия. 
 • Да си постоянно щастлив, позитивен и усмихнат е тривиално, глупаво, повърхностно;
 • Всъщност щастието е много по-сериозно нещо от това. То опира до това да оцениш себе си; да чувстваш благодарност за живота си; да се чувстваш значим и свързан със себе си и другите; да чувстваш смисъл и радост от съществуването си. Щастието само по себе си има сериозен ефект върху това как се чувстваш със себе си, по време на работа и у дома.
 • Щастието е просто емоции и чувства, а те идват и си отиват и нямат значение;
 • Това напълно игнорира огромния брой проучвания в позитивната психология, които показват, че емоционалното състояние не само има ефект върху това как се чувстваме в момента, но също така има огромен ефект върху всички аспекти в живота ни, включително цялостното ни здраве, удовлетворение от живота, взаимоотношения с хората, ефективност по време на работа и т.н. Докато наистина е вярно, че емоциите идват и си отиват, и не е толкова важно как се чувстваш точно в тази секунда, това как обикновено се чувстваш през целия ден е много по-определящо за живота ти, отколкото как се чувстваш конкретно в тази момент.
 • Така е устроен живота. Няма какво да се направи;
 • Това твърдени също игнорира масивния брой проучвания, които доказват, че има огромен брой неща, които могат да имат благоприятен ефект както върху твоето щастие, така и върху щастието на тези около теб. По-интересното е, че тези неща, които работят най-добре, са най-прости за правене - можеш да ги правиш всеки ден. Тук ще видим кои са те.
 • Щастието те кара да мислиш само за себе си и те прави лош човек;
 • Истината е точно обратното. Проучвания са доказали, че когато хората са щастливи, те са по-отзивчиви, по-щедри, по-грижовни и имат по-голяма емпатия към другите. Щастливите хора имат повече енергия да се грижат за другите, докато тези, които не се чувстват щастливи, нямат достатъчно енергия да се грижат за останалите.
 • Щастието те прави самодоволен и мързелив;
 • Заложената идея тук е, че само негативните и неудовлетворени хора променят нещо в живота си.  И това също е напълно грешно. Мързеливите и самодоволни хора са тези, които се отказват по-бързо.  Проучвания са доказали, че хората, които са щастливи са по-оптимистични за дадена задача, която имат да свършат и е много по-вероятно да успеят. Щастливите хора са по-иновативни и следователно намират по-добри решения за възникващи проблеми. Освен това щастливите хора са по-харесвани от другите, което ги превръща в продуктивни лидери. 
 • Ако имаш очаквания да си щастлив, ти бъдеш нещастен;
 • Истината е точно обратната. Ако не очакваш да бъдеш щастлив, то тогава ти ще приемеш, че няма да си щастлив. Няма да направиш нищо по въпроса и ще бъдеш в застой в живота си. От друга стана, ако очакваш да си щастлив и го превърнеш в мисия в живота си, тогава ако се намираш в ситуация, в която не си щастлив, ти не направиш нещо по въпроса и това ще ти донесе резултати.

Вече можем да видим, че тъй като масово хората следват гореописаните пътища и начин на мислене, наистина не е изненада, че повечето, които се опитват да бъдат в мир със себе си, да намерят своя смисъл и да отключат своята радост, рано или късно… се предават.

Но истината е, че...

Скъпи читателю,

казвам се Мартин Рохани и съм автор, лектор и предприемач и ако вече се познаваме по един или друг начин, то най-вероятно знаеш, че аз минах по същия този бодлив и изпълнен с тръни път... докато не открих основната древна тайна, а именно че щастието е процес отвътре навън.

Сега вече помагам на хиляди хора от цяла България да се превърнат в лъч светлина, да намерят отговори на дългогодишни въпроси, да заобичат себе си отново и да направят скок в своето духовно развитие.

В практиката си срещам много хора, които се превръщат от срамежливи, объркани и затворени към обичащи отново себе си, използвайки тези 10 техники.

Сега имаш момента да осъзнаеш, че тревогата, неволите, постоянното лутане в един и същи кръг и демотивацията могат да бъдат трансформирани във вяра, обич и грижа към себе си. Тези 10 техники ще ти помогнат да промениш начинът , по който гледаш на света, да придадеш смисъл на живота си и да отключиш личната си сила.

Най-накрая имаш възможността да победиш битката със себе си, да промениш начинът, по който виждаш себе си и света, и да започнеш да се чувстваш щастлив, без каквато и да е било причина. Време е да започнеш да се чувстваш в мир със своето минало, настояще и бъдеще.

И точно затова нямам търпение да ти представя...

10-те древни техники, които ще ти помогнат да отключиш своята радост, спонтанност и сила на духа за по-малко от 10 дни. Опитай механизмите на щастието и се приготви се за своя духовен скок!

Това е онлайн обучение с приложими техники за всички, които искат да направят скок в своето лично развитие, да отключат своето щастие, да се превърнат в лъч светлина за останалите и да обичат себе си още повече.


Ако искаш да знаеш кои са механизмите, с които да отключиш своята радост, спонтанност и сила на духа … ако искаш да знаеш как да победиш битката със себе и как да намериш това, което ти дава смисъл и значение в живота… това е всичко, което ти е необходимо. И не е нужно да идваш на живите събития - сега можеш да имаш достъп до всичко това от комфорта на своя дом.


И повярвай ми, дадените решения в този мастърклас вероятно ще те разочароват. Не защото не работят. Но защото ще се шокираш от това колко е просто всичко.


Знам колко демотивиращо може да бъде усещането, когато чувстваш, че си застоял на едно място и ти се иска да можеше да създадеш положителна промяна в живота си.

Ето защо създадох това онлайн обучение - за да можеш най-накрая да получиш необходимата подкрепа, насоки и прозрения за отключване на своята радост, спонтанност и сила на духа, за без значение в коя точка на земята се намираш.

Специална оферта! Запиши се сега и вземи 83% намаление!


Ето Какво Ще Получиш, След Като Се Запишеш В Онлайн Обучението "10-Те Древни Техники На Щастливите Хора"
- Приготви Се За Своя Духовен Скок -

След като се запишеш ще получиш по имейл достъп с данни за достъп до обучението. Всеки модул ще ти отнеме не повече от 10 минути на ден, за да го изгледаш. Резултатите са осезаеми още в деня на започването на обучението. Тук по-долу съм изброил малка част от резултатите, до които хората, тествали техниките от обучението, достигат:

Възвръщане на вярата в себе си и живота, и промяна към по-добро

Започни да чувстваш повече щастие и радост в живота си. Събуди вярата в себе си и човечеството. 

Възвръщане на усещането на младост, заряд и удоволствие

Преоткрий своята сила и удовлетворение в настоящия момент. Преоткрий заряда и положителното в живота. Преоткрий какво те радва.

Прекратяване на въпросите в главата и придаване на смисъл

Промени начинът, по който гледаш света и придай смисъл на случващото се около теб.

Промени образа, който имаш за себе си и изпитай любов към себе си

Преоткрий своето вътрешно аз - твоята истинска силна и духовна същност и изпитай силата, възможности и потенциала си.

Промяна в нагласите и начина на мислене - разширяване на кръгозора

Погледни света от съвсем различна перспектива и открий връзката си с останалите и живота.

Открий механизмите на хармонията - пречисти се от ежедневния стрес и намери мирът в себе си

Техниките са чудесна възможност да се пречистиш от стреса, тревожността и емоционалните болки и да откриеш хармонията в себе си и живота.

Път към духовното

Получи пълна яснота и усети своята красива и духовна същност както никога досег.а.

Развий висока емоционална интелигентност

Техниките са чудесна възможност да развиеш своята емоционална интелигентност, да усещаш по-силно хората и да ги разбираш по-добре.

В обучението са включени общо 10 модула:

1

1) Над 15 Модула, които ти показват как мигновено да отключиш своята позитивна перспектива за себе си, хората около теб и живота.

2

2) Специални модули, които ти показват, как да преминеш през екзистенциална криза и как да преоткриеш своята сила и позитивизъм след тежки ситуации.

3

3) Получаваш 10-те древни техники на щастливите хора - мощно отключване на силата на и навлизане към себе си. Това е наистина огромно, защото няма да намериш тези техники никъде другаде в интернет, поднесени по този практически начин.

4

4) Специални модули, в които ще научиш кои са 4-те най-чести пречки на щастието, които учение едва сега започват да доказват.

И най-важното - ще научиш стъпка по стъпка цялостна система, която ще ти помогне да отключиш своята радост, спонтанност и сила на духа за по-малко от 10 дни

БОНУСИ

Ако се запишеш днес, ще получиш и 3 БЕЗПЛАТНИ БОНУСА в обучението…

бОНУС 1
Допълнителни Мастърмодули

Това са общо седем допълнителни Мастърмодула, в които разглеждаме:
- Как да използваме техниките за здравословни отношения;
- Как да задържим щастието си в токсична среда;
- Как да научим децата си на мъдростта от програмата;
- Как да въздействаме позитивно на бизнеса си и на работната среда;

- Как да се освободим от негативните емоции по средата на депресия или гняв - и още.

бОНУС 2
Как да използваш философията на Буда, за повече щастие и мир 

Ще разгледаме как древното учение на Буда ще ти помогне да стигнеш до себереализация в модерното ежедневие? С този модул ще имаш възможност да използваш древната мъдрост по един научно доказан начин в модерното ежедневие

БОНУС 3
 Затворена Facebook група

Ще се запознаеш със свои съмишленици, с които ще можете да си помагате взаимно. Ще имаш възможност да зададеш своите индивидуални въпроси и да получиш отговор. 

За лектора в обучението,
Мартин Рохани

Мартин Рохани е автор на няколко книги, по-известен с книгата си "73 Умения на Щастливите хора", мотиватор и предприемач, занимаващ се с няколко вида бизнеси и следван в социалните медии от десетки хиляди хора от цяла България.


Основният му фокус е да помага на тези, които се борят да разгърнат личния си потенциал, да се освободят от ограничени вярвания и задръжки, като стимулира хората да създадат стратегии за живота, разширявайки въображението им за това, което е възможно.


За да се случи това Мартин се фокусира към развитието на автентичността и подсъзнателните натурални възможности, за да може по този начин човек практически да придобие висока самоувереност в личната си сила и истинска свобода при общуване с хората, дори и ако е търсил това с месеци или години.

Ето само малка част от това какво казват хората за инструктора на курса:

Радка Каменова

Човек, който може да преобърне живота ти да стане по - добър - за толкова малко време, което ние не можахме да постигнем с години.


Виктория Николова

Благодаря ти Мартин Рохани, няма как да не го направя. Благодаря ти, че ме вдигна, че ме накара да си спомня моите победи и колко много съм постигнала, че ми даваш сили да продължа да действам и да успея да постигна най-добрата версия на себе си!

Венка Петрова

Невероятен и прекрасен сте. Живеете в щастието и дарявате щастие на всеки позволил си да бъде щастлив. Благодаря, че и аз съм в това голямо семейство!

Велмира Георгиева

ВСЯКА КЛЕТКА ОТ МОЗЪКА МУ ПРОИЗВЕЖДА УСПЕХ!

Пепи Белева

Просветен , осъзнат млад мъж ... Адмирации !

Любомира Николова

Определено помагаш на хората да се Просветлят!!!!!

Досега вероятно вече виждаш колко мощна ще бъде тази програма за теб и колко важни са тези теми ...

Може би сега си мислиш, че тази програма, която вниква в такава дълбочина и която може да направи толкова много за теб, би струвала доста левове. И честно казано ... наистина трябва да е така ...


В крайна сметка работата с щастието отвътре навън е най-бързия и интуитивен метод, който ще ти донесе повече удовлетворение и щастие в живота още в рамките на първия ден от обучението! Това е така, защото знанията и техниките в обучението работят за решаването на един от основните проблеми, които те е задържал назад с години и дори десетилетия, а това е липсата на интуитивен ежедневен механизъм за грижа и обич към себе си!

Ето защо програмата се оценява на близо 100 лева.

Ако сега бях поискал сумата от 100 лева, мисля, че повечето хора биха казали, че е напълно справедливо и биха видели защо...

Всъщност в миналото съм плащал много повече курсове, които не предлагат дори минималното от това, което този курс ще направи за теб. И дори искам да направя нещо ще по-добро за теб и ще ви кажа защо ...

Както вече ти споделих по-горе, разбирам какво е да се чувстваш разочарования, емоционално изтощение, демотивация, постоянен кръговрат и чести неволи, усещайки, че явно животът е тежък и няма какво да се направи по въпроса. Разбирам онова вътрешно чувството на неудовлетвореност и отчаяние, което идва с усещането, че: „Може би просто животът е труден“ или „Не ми е писано да бъда спокоен и ентусиазиран човек“ или „Просто нямам увереността да направя необходимите промени."

Затова днес искам да мога да ти помогна да изпиташ тези 10 древни техники, без нищо да те спира и точно затова искам да предложа още по-добра цена от 100 лева...

Пълната онлайн програма "10-те древни Техники на Щастливите Хора", заедно с всички бонуси я пускам за кратък период от само 17 лева ...

За мен е наистина е много важно да чувстваш пълна сигурност в решението си. И затова без съмнение мога да кажа, че това ще е интелигентно решение, което ще работи за теб.

Наред с тази огромна отстъпка, също искам да се възползваш от моята гаранция...

Присъедини се в онлайн обучението и ако след като приложиш знанието на практика видиш, че в рамките на 30 дена след стартиране на обучението, техниките не работят за теб, ще получиш парите си обратно, без да ти задаваме въпроси. Единственото условие е да минеш през цялата програма и да пробваш техниките в ежедневието си минимум 10 дена.

10-те древни техники на щастливите хора

Първият мастърклас,  които ще ти помогне да отключиш своята радост, спонтанност и сила на духа за по-малко от 10 дена

99,99 лева 17 лева

 • Достъп до цялото обучение
 • БОНУС 1: Допълнителни 7 Mастърмодула 
 • БОНУС 2: Как да използваш древното учение на Буда за повече щастие и мир
 • БОНУС 3: Затворена Facebook група

Вземи обучението с 83% намаление:

00
Дена
23
Часа
00
Минути
00
Секунди

Какво ще се случи, след като поръчаш?

1 ➜

Натисни върху бутона за записване и ще видиш страница попълване на данните за регистрация.

2 ➜

След като поръчаш, ще бъдеш насочен към страница с данни за плащане по банкова сметка.

3 ➜

След като извършиш плащането по банков път, до 24 часа след като плащането се визуализира при нас ще получиш и имейл с твоите уникални данни за вход до обучението, както и достъп до затворената Facebook група.

4

Веднъж щом получиш своите данни за достъп ще можеш да започнеш обучението.

Защо правя тази огромна отстъпка?

Сега... няма да лъжа.

Много време и пари за подготовка, заснемане и видеопродукция влязоха в това да направя този мастърклас. Обучението е записано в зала с професионална камера и микрофони, за да получиш максимално качествено преживяване, сякаш си с мен в залата. В следващите няколко дена обаче давам възможност на всеки да получи обучението на абсурдна цена...

Защо? Защото когато се намирах в твоите обувки ми се искаше някой практически да ми покаже от къде мога да започна и какво мога да направя, за да спра да се лутам в един и същи кръг, да започна да се събуждам сутрин с радост, да се изчистя от тревогата, неприятностите и да бъда щастлив с това, което съм.

Всичко, което искам в замяна е, когато опиташ знанията и техниките от този Мастърклас, да споделиш резултатите си с мен.

Единственото нещо, което остава, е да направиш сега е да натиснеш бутона по-горе за регистрация.

Преди да те оставя, моля, опитай се да разбереш, че тази отстъпка не може да продължи твърде дълго - тя ще приключи, след като таймерът удари нула. Това е така, защото искам тези, които имат най-огромна нужда, да се възползват от обучението, без нищо да ги спира по пътя.

100% Гаранция за връщане на парите ти в рамките на 30 дена

Присъедини се в онлайн обучението и ако след като приложиш знанието на практика видиш, че в рамките на 30 дена след стартиране на обучението, техниките не работят за теб, ще получиш парите си обратно, без да ти задаваме въпроси. Единственото условие е да минеш през цялата програма и да пробваш техниките в ежедневието си минимум 10 дена. Или получаваш това, което искаш или получаваш парите си обратно, толкова е просто.

10-те древни техники на щастливите хора

Първият мастърклас,  които ще ти помогне да отключиш своята радост, спонтанност и сила на духа за по-малко от 10 дена

99,99 лева 17 лева

 • Едногодишен достъп до цялото обучение
 • БОНУС 1: Допълнителни 7 Mастърмодула 
 • БОНУС 2: Как да използваш древното учение на Буда за повече щастие и мир
 • БОНУС 3: Затворена Facebook група

Често задавани въпроси:

Ще работи ли тази програма за мен?

Защо намалението е толкова голямо?

Ще получавам ли помощ от Мартин?

Колко време ще ми отнеме за да мина през програмата?

Аз вече имам доста опит в тази тема. Ще ми бъде ли полезна програмата и на мен?

Как точно ще получа достъп до програмата?

Преди да те оставя да си тръгнеш...

...искам да ти благодаря за това, че прочете тази страница.

Наистина съм развълнуван, имаш възможността да станеш час от онлайн обучението "10-те Древни Техники на Щастливите Хора" и да видиш резултатите, които ще ти донесе.


Макар и да ми отне месеци, за да създам това обучение, наистина се гордея с него, защото знам, че помогнало и продължава да помага на всеки, който е готов да предприеме действия и най-накрая да си подари радостта и цвета в собствения живот.

Ако просто оставиш това предложение зад гърба си, тогава си гарантираш едно нещо: нищо няма да се промени. Или поне няма да се промени скоро... Но взимайки сега този Мастърклас „10-те древни техники на щастливите хора”, най-накрая ще бъдеш на път да знаеш кои са механизмите, с които да отключиш своята радост спонтанност и потенциал за по-малко от 10 дни.

Напомням ти, че си защитен от нашата 30-дневна гаранция за възстановяване на сумата. Ако имаш готовност, просто натисни бутона за записване и нямам търпение да се видим от другата страна.

www.MartinRohani.com - Всички права запазени 2020