Здравей, аз съм Мартин.

Мисията ми е да започна да помагам на тези, които се борят да разгърнат личния си потенциал, да се освободят от ограничени вярвания и задръжки, като стимулирам хората да създадат стратегии за живота, разширявайки въображението им за това, което е възможно.
За да се случи това,  се фокусирам към развитието на автентичността и подсъзнателните натурални възможности, за да може по този начин човек практически да придобие висока самоувереност в личната си сила и истинска свобода при общуване с хората, дори и ако е търсил това с месеци или години.
Моята цел не е нищо друго, освен да ти напомня, че преди всичко ние сме способни хора. За мен е достатъчно да си спомниш това, за да започнеш да използваш пълноценно силата и възможностите си, с които да подобриш живота си в личен, социален и финансов план. Радвам се, че си отскочил тук!


P.S: Ако искаш да научиш моята история, гледай видеото…

Изоставен от най-ранно детство, реших да мотивирам себе си да развивам своята сила, подсъзнателни способности и емоционална интелигентност. Именнно благодарение на тези способности, успявах да се преборя с тежкия физически и психически стрес през детството си, преди да се освободя от хлопката на обстоятелствата, на които бях подложен и да започна своя процес на възстановяване и трансформация.

Днес използвам тези подаръци от природата, наред с кризисния си житейски опит, да помагам на хората да се научат да търсят разбиране за себе си, да намерят лична сила и успех в собствения си живот. Говори се, че успехът ми е спечелил прякора “Духовен гангстер”. Дали е така или не, не е от голямо значение и все пак това е един добър прякор, която ясно изразява това какъв съм – а именно едно нормално момче, което понякога обаче сгромолясвя на пух и прах всички твои вярвания и задръжки, които ти пречат да бъдеш щастлив и свободен.

Моята история, макар и да не започва цветно, всъщност, е много ясен пример за това, че няма значение от къде си тръгал, какви са твоите обстоятелства или кои са твоите родители – това не е нещо, което трябва да те тревожи. Тя всъщност е един удачен пример, който показва, че ти имаш избора дали обстоятелствата ще те определят или ти ще определиш тях.

Впоследствие написвам и първата си книга “73 умения на щастливите хора”, с цел да споделя на по-широка аудитория опита, който научих, не само от моите преживявания, но и от срещи с над 3000 българи, включително и моите ментори, на които дължа огромна част от развитието си и написването на тази книга. Стратегиите в книгата буквално успяват да трансформират моя живот, както и на вече стотици българи, прочели и прилагайки на практика уменията вътре.

Идеология

Основната цел на всичко, което правя е да изградим заедно едно общество, основано на принципа на автентичността. Това е мястото откъдето смятам, че човек може да намери сили да разгърне себе си и потенциала си във всички свери на живота си.

По никакъв начин не разделям материалното от личното израстване и смятам, че те двете трябва да вървят ръка за ръка, и е нужно да спрем да ги делим, защото отричането на едно от двете е израстване само на 50%. За да бъдат нещата възможно най-реалистични, държа на това да свалям бариерата между публичния и личния си живот. И това е причината да споделям открито поверителни детайли от собственият си личен живот в блога, видеата, книгите и обученията, които правя.

Идеологията ми за пълна автентичност идва оттам, че в 21 век ни учат да бъдем “идеални” и да следваме сляпо система, която от най-ранно детство разрушава нашата автентичност и потенциал, вместо да ги развива (за съжаление). Моя опит показва, че обществените системи, училища, университети и идеали са твърде ограничаващи за човек, който има желание да развие своите възможности, потенциал, креативност и свобода.

По себе си съдя, че ако не бях използвал алтернативни методи за осъвършестване на моята личност, автентичност и интелигентност, и ако се бях доверил само на обществените норми и правила, щях да бъда в много неприятно положение.

И това е така, защото когато едно човешко същество е принудено да се впише в общество, само за да се съобразява с обществените системи и идеали, емоциите му са потиснати и губят допир със собственото си автентично същество, както и с вродената си мъдрост. Следвайки сляпо тези предварителни идеали и системи, се намалява драстично възможността да останем автентични пред хората и пред себе си. И освен нашата автентичност, с годините започваме да губим  и нашата скрита интелигентност.

Именно с визията си да генерирам положителна промяна, създадох своя бранд, чрез който ще дам възможност на моите идеи, проекти и начинания да бъдат насочени към осъществяване на тази визия.

И за да може скритата интелигентност и автентичност да се развият тотално и във всички измерения, през следващите години ще работя върху проекти и програми за личностно и финансово развитие, духовност, здравословен начин на живот, алтернативни методи на мислене, както и образование в сферата на сексуалността и общуването между половете. Стремежът ми да се създадат промените в нашето общество са с единствената цел да се създаде по-добър живот за всички, които искат да се чувстват на тази земя като в свой приятен и уютен дом.

За сайта MartinRohani.com

Конкретно този сайт – MartinRohani.com – ще остане личен и ще е посветен изцяло на това да споделям свои лични мисли, идеи или работещи практически стратегии за преоткриване на личната сила и свобода. Тук ще продължа да показвам как, въпреки тежкия си житейски опит, съм успял да създадам около себе си атмосфера на лекота, свобода и израстване в личен, социален и финансов план.

Споделям тези неща с цел да вдъхновя и помогна на всеки, които иска открие своята собствена свобода и заложен потенциал (Както самия аз започнах още през 2008 г. ). Така че това ще остане мястото, в което ще споделям това, което съм видял, което съм направил… и уроците, които съм научил.

НАУЧИ 5 СТЪПКИ, С КОИТО ДА СПРЕШ ДА СЕ ТРЕВОЖИШ И ДА ДОСТИГНЕШ МЕЧТИТЕ СИ 10x ПО-БЪРЗО.

Вече хиляди хора използват тези 5 стъпки за да влияят на света около тях и да постигнат мечтите си.