БЕЗПЛАТЕН 30 ДНЕВЕН КУРС - ПЛАНИРАЙ И ПОСТИГАЙ ЦЕЛИТЕ СИ УСПЕШНО

Това е много повече от просто курс за планиране. Това е най-вече за твоя продуктивен живот и умно постигане на целите ти.

В този курс ще получиш:

  • Доказана система за постигането на твоите цели до 1 година
  • Ежедневен план за действие и структурирано ежедневие
  • Група, с която ще работиш интензивно
  • Важни принципи за щастливи и балансирани взаимоотношения
  • Проста система, с която ще започнеш да работиш по-умно, не по-тежко, така че да спестиш време време да се насладиш на живота

Цъкни бутона "ЗАПОЧНИ СЕГА БЕЗПЛАТНО ОТ ТУК" за да получиш достъп сега.

ВИЖ КАКВО КАЗВАТ ДРУГИТЕ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО:ПОВЕЧЕ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Как ще започнеш да постигаш целите си в това предизвикателство?
В тази система са включени 3 основно стъпки:

Стъпка 1: Планирай своята цел

Един организиран, балансиран и умен живот е само на един клик разстояние от теб.

Стъпка 2: Създай навик

Ще създадем ежедневен списък със задачи, за да запазиш курса и да правиш малки стъпки напред към всичките ти цели с всеки изминал ден.

Стъпка 3: Постигни целта

Следвайки това 30 дневно ускорено предизвикателство за постигане на твоите цели, ти ще можеш да постигнеш за много кратко цели, които преди това са изглеждали дълги и уморителни, използвайки проста система и принципи.

Следвайки тези 3 прости стъпки, това 30 дневно предизвикателство ще промени начина ти на живот. Ти не само ще можеш да мечтаеш за твоите цели, които изглеждат добре на хартия, но ще можеш да зададеш правилните действия и действително да ги постигнеш... ВСИЧКИТЕ!Какво ще получиш от това предизвикателство?

1. Група, с която ще работиш интензивно

Ще станеш част от нашата затворена Facebook група и ще ти бъде назначен партньор, с който ще работите заедно и ще си помагате за изпълнението на това предизвикателство. По време на самото предизвикателство ще научиш как точно ще се случи това.

2. План за балансирано планиране и действие

Балансът е ключът към щастието. С това предизвикателство ще можеш да оцениш сегашното си ниво на удовлетворение в ключови области от живота, за да определиш къде трябва да се съсредоточиш сега, за да увеличиш цялостното си щастие.

3. Доказана система за постигане на твоите цели до 1 година

Приготви се за най-продуктивните 30 дни от живота си! Създай баланс и постигай по-бързо целите си, отколкото някога си мечтал.

4. Принципи, с които ще започнеш да работиш по-умно, не по-тежко

С помощта на ясни параметри ще зададеш цели, които да зачитат твоите приоритети и с които ще създадеш баланс. След това, следвайки формулата за УМНАТА цел, ще зададеш една цел, която да вкара всички останали в движение. По този начин ще можеш да постигаш своите цели много по-бързо от всички останали.

5. Ежедневен план за действие


Ще планираш деня си около важните задачи, които трябва да се свършат всеки ден, за да работиш ежедневно към постигането на целите си.

6. Важни принципи за щастливи и балансирани взаимоотношения

Ще научиш кои са най-важните принципи за здравословни взаимоотношения с хората. Ще знаеш към кои точно хора трябва да се стремиш и кои са тези хора, с които трябва да спреш взаимоотношенията си веднъж завинаги. Ще знаеш от кои хора трябва да се учиш и как да ги намираш.


Една цел без ясен план е просто мечта!

Получи увереността и яснотата, от които се нуждаеш, за да направиш живота си по-смислен и да направиш мечтите си реалност. Всеки заслужава да постигне ВСИЧКИТЕ си цели. 30 Дневното предизвикателство е БЕЗПЛАТНО и е едно от най-продуктивните и най-ефективните решения за умно изпълнение на твоите цели.

"Присъедини се още сега в нашето общество с вече стотици участници от цяла България и трансформирай живота си още днес!"