[vc_row][vc_column][vc_column_text]Всички изявления за успех или примери за успех, които могат да бъдат прочетени на този сайт, са само оценки за това, което смятаме, че бихте могли да постигнете. Няма гаранция, че ще достигнете до същите резултати. Ако разчитате на нашия успех като референция, трябва да приемете риска, че можете да не се справяте добре.

Когато се използват конкретни примери за успех, които се приписват на дадено лице, тези лица са имали този успех. Няма гаранция, че ще направите също. Ако разчитате на нашите примерите за успех, тогава трябва да приемете риска да не се справяте добре.

Всички искове или декларации относно успеха, написани или показани на този уеб сайт не трябва да се считат за средностатистически резултати.

Не може да има гаранция, че всички предишни успехи или резултати от миналото, свързани с успеха в личен, социален или фнансов план, могат да бъдат използвани като индикация за Вашия бъдещ успех или резултати.

Успехът в личен, социален и финансов план се основава на много фактори. Нямаме как да знаем колко добре ще направите, тъй като ние не познаваме лично вас, вашето минало, работна етика или вашите умения или практики в живота. Ето защо ние не гарантираме и не предполагаме, че ще успеете да намерите успех в личен, социален и финансов план, че ще се справите сравнително добре, или че изобщо ще имате минимален успех. Няма гаранция, че Вие също ще се справите. Ако разчитате на нашите истории за успех, тогава трябва да приемете риска да не се справяте добре.

Успеха в личен, социален и финансов план и ползите, които се получават, носят непознати рискове, които може да не са подходящи за всички. Вземането на решения въз основа на всяка информация, представена в нашите продукти, услуги или уеб сайт, трябва да се извършва единствено със знанието, че може да се появи значителен провал или никакъв успех изобщо.

Всички продукти и услуги на нашата компания са само за образователни и информационни цели. Внимавайте и потърсете съветите на квалифицирани специалисти. Консултирайте се с Вашия лекар, психиатър или професионален съветник, преди да предприемете в действие тази или друга информация.

Потребителите на нашите продукти, услуги и уеб сайт се съветват да направят собствен анализ, когато става въпрос за предприемане на някакви действия свързани с подобряването на личният, социалният или финансовият живот и цялата информация, продукти и услуги, които са предоставени, трябва да бъде проверявана от ваши независими квалифицирани професионалисти. Преди да се стигне до решение за предприемане на действия, нашата информация, продукти и услуги на този уеб сайт трябва внимателно да бъдат разгледани и оценени и да се оцени дали да се разчита на тях.

Вие се съгласявате, че нашата компания не носи отговорност за успеха или провала на вашия личен, социален и финансов живот, когато използвате каквато и да е информация, представена от нашата компания, или нашите продукти или услуги.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА: “10 УМЕНИЯ НА ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА”

Вече хиляди хора използват тези 10 Умения, за да се освободят от негативните емоциии и да направят промяната, която искат да видят в света.