March 25

0 коментара

7 Неща, Които Всеки Заслужава В Една Връзка

От Мартин Рохани

Чувал съм хората да казват, че не можеш да разчиташ на нищо или на някого, за да те накара да се почувстваш добре.

Хората, които казват това според мен са много разстроени. 100% съм сигурен, че ако получат една силна и грижовна прегръдка, в комбинация с няколко лъжици шоколад Нутела от любвеобилен човек, тези хора ще си променят мнението на 180 градуса.

В този свят имаме някои неща, които заслужаваме да получим от другите и понякога от нас зависи да изискаме тези неща, ако те липсват във връзката ни.

Отново: наистина наблягам на това, че е изключително важно да изискваме тези неща ( и също така да ги даваме), ако искаме да се чувстваме обгрижвани и щастливи в една връзка. В противен случай огъня в отношенията ни бавно по бавно ще изгасва.

И така, ако сте готови, ето кои 7 неща има предвид:

1. Страст и интимност

Здравата връзка има високи нива на страст и интензивни моменти на интимност.

Важно е и двамата да можете да си кажете вашите желания, както и граници, разбира се. Преди това е нужно да си имате доверие и взаимно желание да изследвате потенциала на един друг.

2. Безусловна любов

Любовта, която двамата споделяте, няма цена. Вие се обичате, независимо от всякакви външни елементи и обстоятелства. Имате правото да бъдете обичани заради това, което сте, а не заради това, което можете да бъдете.

 3. Взаимно уважение и доверие

Уважението един към друг не се основава на парите, които правите или това кой какъв е в обществото.

Уважението се основава на всеотдайността един към друг и силата на характера, който ви е нужен, за да бъдете 100% отворени и честни един към друг.

Доверието се създава, когато споделяме онези дълбоки части от себе си и получаваме неосъдителна признателност и приемане. Винаги помнете, че заслужавате някой, на когото можете да се доверите и някой, който ви уважава дори и в най-ниските моментни прояви.

4. Приключения и ценни моменти

Имате право да бъдете спонтанно и приключенски настроени. Имате право да изследвате както различните хоризонти на света на вън, така и различните хоризонти на сърцата ви. В тези моменти вие се обвързвате по-силно и живеете по-истински.

5. Смях и радост

Заслужавате човек, който ви се хили и не да ви взима постоянно насериозно. Заслужавате някой, който може да ви разсмее; някой, който се смее на вашите шеги и да добавя върху тях още повече.

6. Безопасност и сигурност

Едно е да се довериш и да оцениш някого, а друго е да изградиш чувство за сигурност. Заслужаваш плода на сигурността, който произлиза от упорития труд на доверие и признателност.

Когато се чувстваме сигурни и добре обгрижвани, тогава можем да се разширим до най-пълния си потенциал и да вибрираме с най-лудата си честота, без да изпитваме притеснения.

7. Щастие

Заслужавате да сте щастливи. И голяма част от изброените неща до тук са необходими, за да се чувстваме щастливи във връзката.

Направете това, което трябва да направите; Търсете това, което искате да намерите, и приложете на практика всичко онова, което ви прави щастливи.

И още нещо за финал – Вие заслужавате не просто всичко това, но и заслужавате толкова много, че да имате удоволствието да го споделяте и с другите.

Ако тази статия ви е харесала и вдъхновила, моля, не забравяйте да  я СПОДЕЛИТЕ с вашето семейство и приятели във Facebook <3

За Автора

Мартин Рохани

Казвам се Мартин Рохани и съм автор на книгата "73 Умения на Щастливите Хора", лектор и предприемач. Също така съм и основател на сайта - MartinRohani.com. Вярвам, че хората са много повече от това, което си мислят и че знанието за това е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от възможностите и скрития си потенциал. Мисията ми е да помагам на тези, които се борят да разгърнат личния си потенциал, да се освободят от блокиращи вярвания и задръжки, като стимулирам хората да създадат стратегии за живота, които разширяват въображението им за това, което е възможно. За да се случи това се фокусирам към развитието на автентичността и подсъзнателните натурални възможности, за да може по този начин човек практически да придобие висока самоувереност в личната си сила и истинска свобода при общуване с хората, дори и ако е търсил това с месеци или години. Моята цел не е нищо друго, освен да ти напомня, че преди всичко ние сме способни хора. За мен е достатъчно да си спомниш това, за да започнеш да използваш скритите си възможности, с които да подобриш живота си в личен, социален и финансов план.


Тагове

Връзка, Заслужаваш, любовта, оцениш, приемане, Приятели, радост, човек, щастие


Свързани публикации, които може да харесаш:

Остави своя коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА: “10 УМЕНИЯ НА ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА”

Вече хиляди хора използват тези 10 Умения, за да се освободят от негативните емоциии и да направят промяната, която искат да видят в света.