March 26

0 коментара

5 Начина, Чрез Които Старите Души Изразяват Любов

От Мартин Рохани

Може би сте чували израза „О, той или тя е стара душа“, когато някой се изказва за определен човек. Понякога хората дори могат да кажат това за малко дете или бебе!

Тук няма да се фокусираме върху това какво всъщност означава „стара душа”, това дали имат възраст и по какво можем да кажем дали някой е стара душа или не, но с две думи тези души имат вътрешно знание за нещата без никакво логично или готово обяснение. Те просто знаят нещата интуитивно.

Повечето стари души са склонни да имат философски поглед върху живота. Когато възникнат някакви проблеми, старите души ги разглеждат като предизвикателства или възможности за обучение. Дори и те все пак да реагират емоционално на някои трудности, старите души са в състояние да видят голямата картина в подобни сценарии.

Старите души оценяват всичко добро, изключително търпеливи са и гледат на живота просто като на едно пътуване. Ако това ви звучи сякаш описвам вас, тогава най-вероятно и вие сте стара душа.

Старите души също така изразяват любовта си към някого по малко по-различен начин от повечето хора. По-долу реших да изброя 5 начина, по които старите души изразяват своята любов, за да може някои хора да намерят по-голямо разбиране за себе си.

И така, да започваме:

1. Те намират значението на любовта в простите неща в живота

Старите души не се нуждаят и не искат някакви, скъпи подаръци от партньора си.

Нещо ръчно направено, едно кратко, но замислено съобщение или един любящ поглед или прегръдка би се оценило високо от една такава душа … всъщност всичко, което по някакъв начин изразява вашата емоция по един успокояваш и ненатрапчив начин би спечелило сърцето на една стара душа.

2. Често те предпочитат „старомодните“ срещи

Старите души се открояват с това, че искат да бъдат изведени (или да ви заведат) на романтична среща, по възможност на по-усамотено място, със заглушена светлина и приятна музика.

Те ще предпочетат да прекарат вечерта на по-усамотено с място с вас, или да гледате филм пред това да излезете на дискотека или с приятели някъде си. А такова нещо като „приятели с предимства” изобщо не присъства в речника на една стара душа.

Тя ще разбере това сякаш просто искате да се забавлявате с нея, а не да я обичате. Старите души не обичат да си губят времето във връзка, която не се движи напред.

3. Старите души са любящи и предани, но в същото време се нуждаят и от своето пространство

Старите души са безнадеждни романтици, но същевременно и доста силни реалисти. Не се обърквайте от това… опитайте се да проведете усамотен разговор с една такава душа и веднага ще уловите изключителен реализъм в нея. И в същото време, когато стане въпрос за любов, там ще видите безнадеждната им романтична им страна.

Съчетаването на тези противоречия може да изглежда объркващо в началото, но именно това привежда старите души в баланс до края на живота им. Така че, не се притеснявайте, ако в един момент те са супер любящи, а в другия имат нужда от малко пространство със себе си.

4. Те винаги търсят интимност в общуването

За една стара душа е изключително секси да опознае някой човек дълбоко и да го разбере в дълбочина.

Физическата интимност без психическа връзка ги кара да се чувстват празни, а старите души се отблъскват от всичко, което им изглежда безсмислено.

5. Старите души обичат истински и напълно

Няма значение колко дълго сте в живота на една стара душа – тя ще ви обича дълбоко, напълно и по най-добрия начин. Те знаят, че любовта е целият смисъл на всичко и не виждат смисъл да не обичат. Любовта е просто в тяхната природа.

И така, това са петте начина, по които старите души изразяват своята любов към останалите – знам го както от себе си, така и от други стари души, които познавам. Надявам се статията да ви е била интересна и да ви е вдъхновила и ако е така не забравяйте да  я СПОДЕЛИТЕ с вашето семейство и приятели във Facebook <3

За Автора

Мартин Рохани

Казвам се Мартин Рохани и съм автор на книгата "73 Умения на Щастливите Хора", лектор и предприемач. Също така съм и основател на сайта - MartinRohani.com. Вярвам, че хората са много повече от това, което си мислят и че знанието за това е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от възможностите и скрития си потенциал. Мисията ми е да помагам на тези, които се борят да разгърнат личния си потенциал, да се освободят от блокиращи вярвания и задръжки, като стимулирам хората да създадат стратегии за живота, които разширяват въображението им за това, което е възможно. За да се случи това се фокусирам към развитието на автентичността и подсъзнателните натурални възможности, за да може по този начин човек практически да придобие висока самоувереност в личната си сила и истинска свобода при общуване с хората, дори и ако е търсил това с месеци или години. Моята цел не е нищо друго, освен да ти напомня, че преди всичко ние сме способни хора. За мен е достатъчно да си спомниш това, за да започнеш да използваш скритите си възможности, с които да подобриш живота си в личен, социален и финансов план.


Тагове

Връзка, душа, знание, значение, любовта, Приятели, проблеми, смисъл, човек


Свързани публикации, които може да харесаш:

Остави своя коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА: “10 УМЕНИЯ НА ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА”

Вече хиляди хора използват тези 10 Умения, за да се освободят от негативните емоциии и да направят промяната, която искат да видят в света.