April 13

0 коментара

Силните жени не се раждат, те се СЪЗДАВАТ от бурите, през които са минали

От Мартин Рохани

В тази статия реших да се фокусирам върху силните жени и как да ги разпознаем в живота си. Животът може да стане невероятно труден, но някои много специални жени просто знаят как да се справят с него.

Винаги съм имам респект към тези жени, защото те някак си са по-земни  и човечни със себе си и с хората около тях – аурата им е някак по-зряла.

Не всички, които преминават през  трудностите на живота, след това излизат по-силни и окуражени, по начина, по който го правят силните жени. Има някои изключителни жени, които излизат по-силни и по-мъдри от своите битки с широко разтворени крила.

Често те са преживели най-опустошителните бури, учат се на грешките от миналото и оставят собствените им предизвикателства да ги направят по-добри, по-умни и по-силни версии на самите тях.

Много пъти съм поглеждал в очите на този тип жени и в тези очи човек винаги може да види мощни, независими същества, които имат силата да вдъхновяват онези, които все още не са намерили своята вътрешна сила. Техният живот често е абсолютно показно на сила, мотивация и огромно сърце – все качества, заради които са успели да продължат напред.

Тези жени са доказателство, че човек може да премине през всичко, стига да има вяра в себе си! Въпросът тук обаче е как да ги разпознаем… как да разберем дали някоя жена около нас не е от тези силни жени… тъй като те често просто няма да ви го кажат, даже няма и да ви го демонстрират.

С опита ми съм събрал общо 7 често срещани черти, които тези специални жени притежават:

1. Те вярват в себе си

Тези чудни същества познават себе си отвътре и знаят какво точно искат от живота. Ще се изненадате, че това често не са някакви комерсиални и масови неща, а далеч по-душевни. От бурите, през които са минали те са се научили да оставят вътрешния си глас да им покаже правилния път. Всъщност това е причината те винаги да вървят по правилния път.

2. Те знаят своята собствена стойност

Силните жени знаят своите силни и слаби страни. Те знаят „от какво са направени”, но също така разбират и собствените си граници. Ето защо те не се занимават с това да се сравняват с другите. Може и да имат своите недостатъци, но дори и недостатъците им са нещото, което ги прави уникални и често те са брутално наясно с това.

3. Те се учат от болката си

Силните жени са смели борци, които не позволяват на клопките на живота да ги разрушат. Те просто се учат от своите борби и продължават да се бият. Те използват неуспехите си като камък, на които да стъпят и просто продължават да се изкачват към успеха, който търсят.

4. Те не се страхуват от чувствата си

Силните жени не се страхуват да покажат своите уязвими места и оставят другите да видят човешката им страна. Без значение колко труден може да им е животът, те са достатъчно силни, за да се изправят и да продължат напред.

5. Те НЕ ТЪРСЯТ внимание

Силните жени не търсят внимание, а уважение. Няма да ги видите да седят на колене за вашето внимание. Тези специални създания не се интересуват от нищо друго, освен от вашето уважение. Но имайте предвид, че силните жени няма да обясняват защо искат да бъдат уважавани. Те просто ще се отдалечат от онези, които системно не ги уважават и няма да дават обяснения.

6. Те прощават

Силните жени не си губят времето с ненужни мъки, драми или отмъщения. Те имат чисти, любящи души, изпълнени с прошка. Те не тровят умовете си с отрицателни мисли. Те много добре знаят, че да мразиш някой, е като да пиеш отрова и да си мислиш, че нараняваш другия. Те по-скоро избират да прощават. Защото в края на деня това е най-разумното решение. Всички правим грешки и единственият начин да се поучим от тях е да получим втори шанс.

7. Те са честни

Силните жени се водят от истината, колкото и болезнена да е тя. Те са чисти в своите намерения. Те вярват, че истината е най-добрият начин да се справят с всичко.

Те знаят, че човек е по-добре да бъде прободен от стрелата на истината, отколкото от стрелата на лъжата. Наясно са, че понякога казвайки истината, те биха могли да наранят чувствата на човек, отколкото да го пощадят, но знаят, че това е единственият начин да изградят силни, искрени и изпълнени с уважение отношения. Не харесват „белите лъжи” и предпочитат да ги избягват напълно.

Ако статията ви е харесала и вдъхновила, моля, не забравяйте да я споделите с вашето семейство и приятели във Facebook от бутоните за споделяне по-долу <3

За Автора

Мартин Рохани

Казвам се Мартин Рохани и съм автор на книгата "73 Умения на Щастливите Хора", лектор и предприемач. Също така съм и основател на сайта - MartinRohani.com. Вярвам, че хората са много повече от това, което си мислят и че знанието за това е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от възможностите и скрития си потенциал. Мисията ми е да помагам на тези, които се борят да разгърнат личния си потенциал, да се освободят от блокиращи вярвания и задръжки, като стимулирам хората да създадат стратегии за живота, които разширяват въображението им за това, което е възможно. За да се случи това се фокусирам към развитието на автентичността и подсъзнателните натурални възможности, за да може по този начин човек практически да придобие висока самоувереност в личната си сила и истинска свобода при общуване с хората, дори и ако е търсил това с месеци или години. Моята цел не е нищо друго, освен да ти напомня, че преди всичко ние сме способни хора. За мен е достатъчно да си спомниш това, за да започнеш да използваш скритите си възможности, с които да подобриш живота си в личен, социален и финансов план.


Тагове

прошка, силни жени, специални жени.


Свързани публикации, които може да харесаш:

Остави своя коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА: “10 УМЕНИЯ НА ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА”

Вече хиляди хора използват тези 10 Умения, за да се освободят от негативните емоциии и да направят промяната, която искат да видят в света.