October 15

0 коментара

Накратко за Любовта

От Мартин Рохани

Знаеш ли, че най-предизвикателната част от взаимоотношенията е да се научим да приемаме хората такива, каквито са – знаейки всичките им странности, всичките им несигурности и слабости… въпреки всички тези неща ти просто да избереш да ги оставиш да бъдат.

Хората са много по-красиви, когато са истински, но истината е, че ние често не им даваме тази възможност.

Психолозите са открили, че след като формираме някаква идея, ние развиваме емоционална привързаност към собствената си идея; и заради тази емоционална привързаност ние много трудно изоставяме идеите, които сме формирали. Чувстваме се убедени, че нашият начин е най-правилният и съответно изпитваме нуждата да властваме над другите хора, особено онези, които са ни близки.

Иронията е, че това поведение има тенденция да тласка хората по-далеч от нас. Трудно е да се чувстваш обичан, когато се чувстваш съден.

По тази причина днес реших да ти напиша кратко, но важно послание:

Днес дай всичко от себе си да се съпротивляваш на желанието да „поправяш“ хората около себе си (освен ако, разбира се, видиш, че някой е опасен спрямо закона).

Ако има едно нещо, което всички ние искаме, то това е да се чувстваме напълно приети – да чувстваме, че хората приемат нашите неадекватности, нашите странности, нашите страхове, нашата обърканост, несигурност и всичко това.

Днес си позволи да бъдеш просто себе си, без да осъждаш нито теб, нито другите. Вътре в себе си ние искаме да получим разрешение да спрем да съдим себе си и просто да бъдем. Дай това разрешение на хората около теб. Позволи си да дадеш този тип любов на останалите и ще се изненадаш, когато видиш, че тази любов ще се върне 10 пъти повече обратно към теб.

И за финал ще завърша със следния цитат:
 „Любовта се случва тогава, когато обичаш неща, които понякога не харесваш.” – Аджан Брам

Надявам се, че тази статия ти е била полезна. Ако ти е харесала можеш да я споделиш с приятелите си. Ако искаш да получаваш още полезни материали, статии и безплатна книжка, абонирай се от формата по-долу.

Adios и до скоро!

За Автора

Мартин Рохани

Казвам се Мартин Рохани и съм автор на книгата "73 Умения на Щастливите Хора", лектор и предприемач. Също така съм и основател на сайта - MartinRohani.com. Вярвам, че хората са много повече от това, което си мислят и че знанието за това е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от възможностите и скрития си потенциал. Мисията ми е да помагам на тези, които се борят да разгърнат личния си потенциал, да се освободят от блокиращи вярвания и задръжки, като стимулирам хората да създадат стратегии за живота, които разширяват въображението им за това, което е възможно. За да се случи това се фокусирам към развитието на автентичността и подсъзнателните натурални възможности, за да може по този начин човек практически да придобие висока самоувереност в личната си сила и истинска свобода при общуване с хората, дори и ако е търсил това с месеци или години. Моята цел не е нищо друго, освен да ти напомня, че преди всичко ние сме способни хора. За мен е достатъчно да си спомниш това, за да започнеш да използваш скритите си възможности, с които да подобриш живота си в личен, социален и финансов план.


Тагове

истината, любовта, страхове, трудно


Свързани публикации, които може да харесаш:

Остави своя коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА: “10 УМЕНИЯ НА ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА”

Вече хиляди хора използват тези 10 Умения, за да се освободят от негативните емоциии и да направят промяната, която искат да видят в света.