March 26

0 коментара

Какво наистина има значение в този живот

От Мартин Рохани

Ето ни отново… ежедневието минава, срещаме различни предизвикателства, различни хора, правим различни планове и вървим по пътя си напред захласвани от следващото нещо, което се е случило или може да се случи… и докато всичко си върви, ние винаги имаме моменти, в които отново и отново се запитваме какво всъщност правим и какво има значение в живота ни.

Не е тайна, че всички ние прекарваме толкова много от живота си в търсене на смисъл… в търсене на усещане, че всичко това, което се случва има смисъл… или поне ще има смисъл, когато големият финал дойде.

Това търсене на смисъл понякога ни подлудява до степен, в която се опитваме да направим всеки един момент достатъчно добър или да вършим правилната работа, да имаме правилните взаимоотношения, да вземаме правилните решения, да имаме правилното въздействие… и всичко това с надеждата животът ни в крайна сметка да има значение. Или ако не друго, то поне ние да имаме значение.

Всичката тази борба, стремежи и състезание към нещо по-добро, може да ни накара да си мисли, че този момент е нещо, от което трябва да избягаме, вместо нещо, което да празнуваме.

Реалността обаче, е, че този момент е всичко, което ни е гарантирано. Не го изхабявай в притеснения дали си достатъчно добър или дали правиш достатъчно за света.

Дори и ако днешния ден го прекараш в това да създаваш утрешния, тогава премини през този ден, знаейки, че създаваш много стойност и щастие, тъй като тези неща са в теб и в този момент си изпълнен тях.

Можеш да се изумиш от това колко си способен да постигнеш, когато си доволен от настоящия момент такъв, какъвто е.

В крайна сметка, това, което наистина има смисъл е стойността, която сме създали във всеки един момент, хората, които сме направили щастливи и това колко сме израснали като хора.

Напомняй си често за това нещо и ще видиш, че това ще внесе повече смисъл, радост и топлина в твоето ежедневие.

Пожелавам ти успешна седмица!

Ако тази статия ти е харесала и вдъхновила, моля, не забравяй да я СПОДЕЛИШ с твоето семейство и приятели във Facebook <3

За Автора

Мартин Рохани

Казвам се Мартин Рохани и съм автор на книгата "73 Умения на Щастливите Хора", лектор и предприемач. Също така съм и основател на сайта - MartinRohani.com. Вярвам, че хората са много повече от това, което си мислят и че знанието за това е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от възможностите и скрития си потенциал. Мисията ми е да помагам на тези, които се борят да разгърнат личния си потенциал, да се освободят от блокиращи вярвания и задръжки, като стимулирам хората да създадат стратегии за живота, които разширяват въображението им за това, което е възможно. За да се случи това се фокусирам към развитието на автентичността и подсъзнателните натурални възможности, за да може по този начин човек практически да придобие висока самоувереност в личната си сила и истинска свобода при общуване с хората, дори и ако е търсил това с месеци или години. Моята цел не е нищо друго, освен да ти напомня, че преди всичко ние сме способни хора. За мен е достатъчно да си спомниш това, за да започнеш да използваш скритите си възможности, с които да подобриш живота си в личен, социален и финансов план.


Тагове

значение, Приятели, радост, смисъл, стойност, щастие


Свързани публикации, които може да харесаш:

Остави своя коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИГА: “73 УМЕНИЯ НА ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА”

Вече хиляди хора използват тези 73 Умения, за да направят живота си по-щастлив, по-богат и по-смислен.